Se pune la fiert un vas mare cu apa, sare, si putina zeama de lamaie.
Cand a fiert se ia de pe foc si se tin in apa oparita 3 minute, crevetii, apoi se scot si se scurg bine.
Intr-o tigaie mare se lasa untul la topit, pe foc mic timp de 30-45 de secunde.
Se adauga crevetii si usturoiul si se prepara un sote pe foc mediu.
Se lasa tigaia pe foc timp de 4-5 minute, intorcand crevetii de pe o parte pe alta pana devin roz.
Se adauga patrunjelul, zeama de lamaie, sarea si se amesteca bine.
Se ia de pe foc.
Intr-un bol se amesteca salata, coaja de lamaie, zeama de lamaie si chilli si se adauga crevetii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise