COCKTAIL DE PASTRAV

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g. mazare dulce congelata,
  • 1/2 manunchi de ceapa,
  • 1 salata(mijlocul acesteia),
  • 200g.file de pastrav afumat,
  • putin marar,
  • 150g.maioneza,
  • 1dl. lapte,
  • 4 linguri porumb fiert din conserva,
  • sucul de la 1/2 lamaie,
  • sare,
  • piper alb;

Mod de preparare

1.In apa sarata clocotita se pune mazarea duce congelata si se fierbe 2-3 minute.Se scurge si se clateste cu apa rece.Ceapa verde se spala si se taie rondele partea alba;din codite , se pun cateva deoparte.Pastravul se taie cubulete.Salata se spala si se rupe in bucati mici.Porumbul de scurge.

2.Mararul se toaca fin,apoi se amesteca cu maioneza,cu laptele, cu sucul de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.

3.Intr-un bol mare se amesteca toate ingredientele cu sosul de maioneza si se repartizeaza in 4 pahare cu picior.Se orneaza fiecare pahar cu cozi de ceapa verde.Cocktail-ul se serveste cu paine neagra sau de secara.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise