Cocktail racoros de vara

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piersici
  • 3 portocale mici
  • o mana mare si plina de cirese foarte dulci
  • 3 linguri de zahar

Mod de preparare

Se taie fructele bucati, iar ciresele se scobesc de samburi.

Toate d-impreuna cu zaharul se pun in blender si se mixeaza bine.

Pentru un plus de racoare , adaugati in pahre 2-3 cuburi de gheata.

Daca se doreste un pic de alcool, recomand 30ml gin sau wiskey.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise