Cockteil ptr. zile fierbinti

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500ml suc de caise
  • 300ml vermut
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 500ml apa tonica rece
  • gheata
  • felii de lamaie

Mod de preparare

Se toarna in pahare vermutul,se pune sucul de lamaie si de caise si se completeaza cu apa tonica.Se orneaza cu felii de lamaie si se serveste cu cuburi de gheata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise