Cockteil ptr. zile fierbinti

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500ml suc de caise
  • 300ml vermut
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 500ml apa tonica rece
  • gheata
  • felii de lamaie

Mod de preparare

Se toarna in pahare vermutul,se pune sucul de lamaie si de caise si se completeaza cu apa tonica.Se orneaza cu felii de lamaie si se serveste cu cuburi de gheata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise