cocos cu vin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de cocos
  • ulei
  • ceapa
  • bacon
  • ciuperci
  • usturoi
  • faina
  • zahar
  • pasta de tomate
  • vin rosu
  • supa de pui
  • foi de dafin
  • sare si piper

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita,se prajesc bucatile de pui pe ambele parti, se adauga ceapa si se prajeste pana se inmoaie. Se adauga bucatile de bacon, ciupercile si usturoiul pisat. Se prajeste totul 4 min. Se adauga apoi faina,zaharul si pasta de tomate. Se toarna deasupra vinul rosu, supa de pasare si se asezoneaza. Se aduce amestecul la temperatura de fierbere, se adauga foile de dafin si se lasa sa fiarba inabusit inca 5 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise