Se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare, se adauga treptat cate o lingura de zahar, apoi cate un galbenus si scortisoara.
Cuisoarele si crema de ou se impart in 8 pahare.
Se amesteca coniacul, lichiorul si romul, se toarna peste crema de ou din pahare si se amesteca.
Se umplu paharele cu lapte fierbinte si se amesteca bine.
*Bautura se consuma imediat deoarece se decanteaza in timp.
**OBSERVATII:
-se folosesc pahare sonda termorezistente tip Jena
-ca sa nu crape, se pune o lingurita de metal in pahar
-bauturile cu procent ridicat de alcool, nu se toarna direct din sticla in alte bauturi care ard; se toarna alcoolul intr-un polonic si din el in vasul cu bautura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise