Coctail K (250 calorii / pahar)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • **pt. 1 pahar
  • 50 ml whisky
  • 25 ml lichior
  • 1 lingurita zahar
  • 100 ml cafea concentrata fierbinte
  • 2-3 linguri frisca

Mod de preparare

Se incalzeste paharul in cuptorul deschis si se pune sticla de whisky intr-un vas cu apa fierbinte.

Se toarna lichiorul, whisky-ul si zaharul in pahar si se da foc.

Se sting flacarile cu cafea fierbinte si se decoreaza cu frisca.

**Obs:

-se folosesc pahare sonda termorezistente tip Jena

-ca sa nu crape, se pune o lingurita de metal in pahar

-bauturile cu procent ridicat de alcool, nu se toarna direct din sticla in alte bauturi care ard; se toarna alcoolul intr-un polonic si din el in vasul cu bautura

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise