Cocteil cu branza si portocale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza de vaci
  • zahar vanilat
  • zahar farin
  • portocale
  • lichior
  • sirop de portocale

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu zaharul farin, zaharul vanilat, lichior de portocale, sirop de portocale si cuburi de portocale. Se asaza in cupe speciale. Se introduce la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise