1. Daca sunt congelati, se lasa crevetii sa se dezghete. Ananasul se curata, iar miezul se taie in cubulete mici.
2. Smantana se amesteca cu maioneza, mierea, hreanul si patrujelul. Se condimenteaza cu sare, piper, zeama de lamaie si sos Tabasco.
3. Crevetii se amesteca cu sosul de mai sus si se pastreaza la rece.
4. Se spala salata, se zvanta si se rupe in fasii. Se adauga ananasul la amestecul de creveti; daca este nevoie, se mai condimenteaza.
5. Se repartizeaza salata in cupe, se adauga cocteilul de creveti si se serveste cu felii de paine prajita.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise