Cocteil de fructe si morcov

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-5 mere ionatane
  • 2 pere bine coapte
  • 3 gutui
  • 1/2 kg de morcov
  • 3-4 caise sau piersici din compot
  • zeama de la doua lamii

Mod de preparare

Gutuile si merele se fierb pina se inmoaie, apoi se transforma in pireu impreuna cu piersicile (caisele). Perele se zdrobesc (crude) in mixer sau cu furculita, iar din morcov se stoarce zeama (prin radere si presare sau cu ajutorul storcatorului de fructe). Se amesteca bine totul, se adauga zeama de lamiie, iar daca cocteilul este prea gros, se completeaza cu zeama de compot.

Se serveste rece, in pahare inalte

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise