Cocteil de lapte cu ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50g miere
  • 40g ciocolata
  • ¼ baton vanilie
  • ½ litru lapte
  • 2 cuburi gheata

Mod de preparare

Se pune mierea intr-un vas smaltuit, se adauga batonul de vanilie zdrobit, ciocolata rasa, 1 lingura din cantitatea de lapte si se amesteca totul pe abur, pina ce se topeste complet ciocolata. Dupa ce compozitia s-a racit, se toarna deasupra restul de lapte, se amesteca, se pune in mixer in care s-a pus inainte gheata pisata si se mixeaza totul timp de 1-2 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise