Cocteil de miere si banane

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lingura miere
  • 2 linguri gheata pisata
  • o banana
  • 10 linguri suc de ananas
  • 250 ml lapte

Mod de preparare

Se amesteca mierea cu laptele. Se pun in mixer gheata, sucul de annas, banana taiata bucati, laptele amestecat cu miere si se bat pina se omogenizeaza. Se poate orna cu o felie de anans sau cu citeva frunzulite de menta. Se serveste intr-un pahar cu picior inalt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise