Cocteil din fructe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1cutie compot ananas
  • 1borcan compot piersici-500gr
  • 2mere
  • 2pere
  • 100gr stafide
  • kiwi
  • 1portocala
  • 2banane

Mod de preparare

Merele si perele se spala, se curata de seminte si de cotoare si se taie in cubulete. Portocala si kiwi, dupa ce se curata, se taie in bucatele mici de tot.Toate fructele astfel pregatite,se amesteca intr-un castron mare cu stafidele, compotul de ananas si cel de piesici, dupa ce feliile de ananas si piersicile au fost taiate si ele cubulete. Se lasa si zeama de la compot!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise