cocteil tonic cu vitamina c.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml suc de citrice (doua portocale)
  • o lamaie (verde)
  • un grepfrut roz
  • o lingurita miere
  • o lingurita gheata pisata
  • 150 ml apa minerala

Mod de preparare

Se varsa sucul de citrice intr-un mixer. Grepfrutul se curata de coaja, se taie in bucati, se pune in suc si se mixeaza. Daca este prea acru, se adauga miere. Se amesteca cu apa minerala si se varsa intr-un pahar, peste gheata pisata.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise