cocteil tonic cu vitamina c.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml suc de citrice (doua portocale)
  • o lamaie (verde)
  • un grepfrut roz
  • o lingurita miere
  • o lingurita gheata pisata
  • 150 ml apa minerala

Mod de preparare

Se varsa sucul de citrice intr-un mixer. Grepfrutul se curata de coaja, se taie in bucati, se pune in suc si se mixeaza. Daca este prea acru, se adauga miere. Se amesteca cu apa minerala si se varsa intr-un pahar, peste gheata pisata.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise