cod cu pesmet si sos Pesto

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fileuri de cod
  • rosii
  • usturoi
  • pesmet
  • parmezan
  • busuioc
  • sos Pesto
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se asaza rosiile intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu. Se presara usturoiul taiat marunt, se adauga sare, piper, se stropeste cu ulei si se coace totul la cuptor 5 min.

Pesmetul, parmezanul si busuiocul se amesteca.

Fileurile de cod se sareaza, se pipereza si se ung cu sos Pesto.

Din ameteucul cu pesmet se pune cu lingura pe fiecare fileu, apansandu-se bine. Se asaza fileurile in tava , intre rosii si se tin la cuptor 15 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise