Cod cu salsa

Timp pregatire
95 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cod
  • suc de lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 ardei iute
  • coriandru verde taiat foarte fin
  • sos de soia
  • ulei de masline+salsa:1 porumb copt
  • 2 ardei grasi colorati.

Mod de preparare

Se prepara un amestec pentru prepararea pestelui,prin omogenizarea perfecta a unui catel de usturoi bine zdrobit,a unui ardei iute,cu seminte cu tot,maruntit fin,sucul de la o lamaie mai verde,putin sos de soia,sare si piper negru,macinat.In acest amestec se lasa pestele pentru 0.5-1h.Pestele se prepara la gratar,pe carbuni,fara a se unge cu ulei.Se intoarce de mai multe ori,pe toate fetele,pentru a fi crocant la exterior.Se prepara salsa,prin scoaterea boabelor de porumb de pe stiulete si omonenizarea lor usoara cu ardeii grasi,taiati rondele fine.Se pune salsa pe platou si,peste ea,pestele.Se presara cu coriandru si se serveste imediat.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise