Coffechoco Muffins

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 ml lichior crema Tiramisu
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 100 gr ciocolata cu crema caramel si cafea

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.

Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si se mixeaza.Se incoporeaza apoi liciorul.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt, sarea si scortisoara apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.

Se pune cate 1 lingura plina de compozitie in fiecare forma.Se imparte ciocolata la cele 12 briose apoi se acopera cu restul de aluat..Se dau briosele la copt 20-30 minute.

http://lauradfood2.blogspot.com/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise