Coffechoco Muffins

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 ml lichior crema Tiramisu
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 100 gr ciocolata cu crema caramel si cafea

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.

Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si se mixeaza.Se incoporeaza apoi liciorul.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt, sarea si scortisoara apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.

Se pune cate 1 lingura plina de compozitie in fiecare forma.Se imparte ciocolata la cele 12 briose apoi se acopera cu restul de aluat..Se dau briosele la copt 20-30 minute.

http://lauradfood2.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise