Colacei umpluti

Punem intr-un bol, 1 ou, ulei, drojdia si apa si amestecam cu un tel sau lingura.

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ou +1 ou pentru uns
  • 2 pliculete drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri zahar
  • 1/3 cana ulei
  • 1 1/4 cana apa calduta
  • 1 kg faina
  • susan si in
  • Pentru umplutura
  • gem
  • stafide
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

Punem intr-un bol, 1 ou, ulei, drojdia si apa si amestecam cu un tel sau lingura. Apoi punem sarea si zaharul si amestecam. Apoi adaugam faina si framantam pentru 5 minute, acoperim cu un prosop si lasam sa creasca o ora.

Apoi rupem cu mana bucatele pe care le întindem, apoi le umplem, le rulam si apoi le innodam. Le punem in tava unsa si le lasam sa creasca 30 de minute, acoperite. Apoi le ungem cu ou batut, presaram susan si in, si le coacem pentru 15-20 minute, la 220 de grade C.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise