Coltunasi cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g de branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 pahare faina
  • 2 linguri zahar
  • sare
  • 100 g smantana
  • 2 linguri unt.

Mod de preparare

Se bate un ou in 1/2 pahar de apa rece, se adauga sare dupa gust, se toarna 2 pahare de faina si se framanta o coca tare din care se intinde o foaie subtire din care se taie cu paharul forme rotunde. Se amesteca branza cu zahar, 1 lingura unt, 1 galbenus. Din aceasta compozitie se pun cu lingurita gramajoare pe fiecare forma taiata si se pliaza in doua apasand marginile cu o furculita sa nu se desfaca la fiert. Se pun in apa fierbinte si se fierb pana se ridica la supratata. Se scot cu lingura de spuma se pun pe un platou si se stropesc cu unt topit, smantana sau dupa gust se servesc cu gem sau sirop de fructe.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise