Coltunasi cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g de branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 pahare faina
  • 2 linguri zahar
  • sare
  • 100 g smantana
  • 2 linguri unt.

Mod de preparare

Se bate un ou in 1/2 pahar de apa rece, se adauga sare dupa gust, se toarna 2 pahare de faina si se framanta o coca tare din care se intinde o foaie subtire din care se taie cu paharul forme rotunde. Se amesteca branza cu zahar, 1 lingura unt, 1 galbenus. Din aceasta compozitie se pun cu lingurita gramajoare pe fiecare forma taiata si se pliaza in doua apasand marginile cu o furculita sa nu se desfaca la fiert. Se pun in apa fierbinte si se fierb pana se ridica la supratata. Se scot cu lingura de spuma se pun pe un platou si se stropesc cu unt topit, smantana sau dupa gust se servesc cu gem sau sirop de fructe.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise