Coltunasi cu carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 pachet foietaj
  • 1 iaurt
  • 1 usturoi

Mod de preparare

Se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata cam 15 min si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper se intinde foietajul si se taie patratele. Se pune in fiecare patratel cate o lingurita din continutul de carne tocata cu ceapa, se lipesc sub forma de triunghi, se oparesc in apa clocotita 2 min, se face mujdei de usturoi peste care se pune iaurtul. Se servesc coltunasii cu mujdei deasupra. Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise