Coniac din cafea

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 litri tuica
  • - daca sunt boabe mici de cafea 40 bucati
  • - daca sunt boabe mari de cafea 35 bucati
  • - 3 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare

Preparare:boabele de cafea se pun in tuica,impreuna cu zaharul vanilat si se lasa 3-4 zile timp in care se mai agita sticla.Este excelent merita sa incercati!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise