Conopida cu maioneza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg conopida
  • -3 galbenusuri nefierte
  • -1 galbenus fiert
  • -200ml ulei
  • -1 ligura mustar
  • -1/2 zeama de la o lamaie
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se freaca cele 3 galbenusuri nefierte si galbenusul fiert cu cei 200 ml de ulei, lingura de mustar si zeama de lamaie si se face maioneza. Se desparte conopida in buchetele, se curata de frunzulite si se pune in apa clocotita cu sare sa fiarba 5 minute. Se scoate cu o paleta si se lasa la racit, dupa care se taie patratele mici care se amesteca cu trei linguri de maioneza, sare si piper. Se pune pe platou sau castron si se orneaza.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise