Conopida cu piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida
  • un piept de pui
  • o cutie de ciuperci
  • si un plic de sos de paste carbonada
  • cascava -150g

Mod de preparare

Se fierbe conopida si pieptul de pui .
Dupa ce sa fiert se rup buchetele mici de conopida iar pieptul de pui se taie cubulete.
Se asaza intr-o tava de creamica sau yena conopida ,pieptul de pui si ciupercile.
Se prepara plicul de sos carbonada dar cu lapte si se toarna peste conopida.
Se baga la cuptor vre-o 20-25 min.
Pe deasupra se pune cascaval.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise