Conopida cu piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida
  • un piept de pui
  • o cutie de ciuperci
  • si un plic de sos de paste carbonada
  • cascava -150g

Mod de preparare

Se fierbe conopida si pieptul de pui .
Dupa ce sa fiert se rup buchetele mici de conopida iar pieptul de pui se taie cubulete.
Se asaza intr-o tava de creamica sau yena conopida ,pieptul de pui si ciupercile.
Se prepara plicul de sos carbonada dar cu lapte si se toarna peste conopida.
Se baga la cuptor vre-o 20-25 min.
Pe deasupra se pune cascaval.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise