Conopida la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida medie
  • pesmet
  • 3 oua
  • 3 ling. smantana
  • cascaval
  • sare, piper

Mod de preparare

Se pune apa la fiert fara sare. Se adauga conopida intreaga.Cand e gata se rupe bucatele si se da prin pesmet.

Se unge o tava cu ulei si se pun bucatile de conopida una langa alta.

Separat se bat ouale cu smantana, sare si piper(dupa gust)

Se adauga peste conopida.

Deasupra se rade cascaval si se da la cuptor pentru 30 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise