Conopida natur gratinata cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida (1-1,2 kg)
  • 50 ml ulei
  • 7-8 catei de usturoi
  • cateva fire patrunjel sau marar
  • sare, piper, condimente pentru friptura

Mod de preparare

Se rupe conopida buchetele, se spala, se zvanta si se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul incins. Se prajeste bine pe toate partile aproximativ 15 minute pana devine aurie si se inmoaie, se condimenteaza si se adauga usturoiul taiat feliute subtiri. Dupa 2 minute scoateti-o din tigaie, garnisiti cu verdeata iar cine doreste cu feliute de ardei peperoni.

Se serveste ca atare, cu mujdei sau sos de usturoi si ca garnitura la fripturi sau rasol.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise