Cookies cu fulgi de ciocolata amaruie

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 75 gr unt sau margarina Rama, moale
  • • 100 gr zahar brun
  • • 25 gr zahar
  • • 1 ou
  • • 1 lingurita esenta de vanilie
  • • 100 gr faina
  • • 1 lingurita amidon
  • • ½ lingurita bicarbonat
  • • un praf de sare
  • • 100 gr fulgi de ciocolata amaruie

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 180°.

2. Bate untul/margarina cu ambele feluri de zahar pana ce devine moale.Adauga oul si vanilia si amesteca.

3. Adauga faina, amidonul, bicarbonatul si sarea si amesteca.Adauga bucatelele de ciocolata si amesteca.

4. Pune cate o lingurita plina de aluat intr-o tava de copt, si pune biscuitii la copt timp de 8-10 minute, pana ce devin auriu-maronii pe margini.Lasa-i sa se raceasca putin.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise