Corabioare aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bagheta alba sau integrala
  • 100 g unt
  • pasta de branza de vaci sau Almete(vezi reteta pasta de branza de vaci tip Almete)
  • 5-6 sticksuri (in functie de cate portii doriti sa faceti)
  • cascaval feliat sau branza topita feliata (patrata)

Mod de preparare

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete.

Se taie bagheta in felii potrivit de groase. Se unge felia de bagheta cu un strat subtire de unt. Se pune cu spritul (cel cu care ornezi tortul)pasta de branza pe felia de bagheta.

Se taie cascavalul in triunghiuri (felia patrata se taie pe jumatate astfel incat sa obtineti un triunghi).

Se introduce sticksul prin felia de cascaval, dupa cere se infige in bagheta.

Se orneaza cu rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise