Corabioare de Cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 250 gr de bacon
  • 150 ge de cascaval
  • 2-3 castraveti taiati fideluta
  • felii de lamaie
  • 5-6 creveti mici fierti
  • salata verde si seminte de rodii, 1 legatura ceapa verde
  • 2 cepe(1 alba/ 1 rosie)

Mod de preparare

Cartofii se spala, curata si se pun la fiert, cand sunt gata se scot se dau printr-un jet de apa rece, se taie in 1/2 si se scobesc in mijloc, separat se caleste ceapa: alba, rosie, verde, baconul. Cu aceasta compozitie se umplu corabioarele de cartofi se rade cascaval peste si se da la cuptor 10 minute pentru gratinare.

Pofta Buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise