cordon bleu cu file de peste si branza Gouda

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fileuri de peste
  • suc de lamaie
  • condimente
  • faina
  • oua
  • pesmet
  • parmezan
  • unt
  • sare
  • ceapa verde
  • piper
  • branza Gouda

Mod de preparare

Fileurlie de peste se stropesc cu suc de lamaie, apoi se presara cu sare, condimente si se tavalesc prin faina. Pesmetul se amesteca cu parmezanul, iar smantana se amesteca cu ceapa verde tocata. Fiecare fileu se unge cu smantana amestecata cu ceapa. 10 din ele se decoreaza cu jumatati de felie de branza iar celelalte 10 se asaza deasupra si se fixeaza cu scobitori.

Se dau mai intai cu ou batut, apoi cu pesmet si parmezan, dupa care se prajesc la foc incins 5 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise