Cornata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. coarne (fructe foarte coapte)
  • 800 g. zahar
  • 1 litru alcool rafinat
  • 2 litri apa

Mod de preparare

Se pun la macerat fructele de coarne cu zaharul. Se pastreaza in camara timp de trei saptamani agitand damigeana din cand in cand. Se adauga alcoolul combinat cu apa. Se poate consuma dupa alte doua- trei saptamani.
Coarnele sunt dulci acrisoare si astringente. Le puteti folosi dupa ce le scoateti din alcool, la decoratea torturilor si prajiturilor - sunt delicioase.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise