Cornulete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g. margarina, 4 galbenusuri, 150 g. faina;
  • pentru compozitiacu nuci: 150 g. zahar, 4 albusuri , 150 g. nuci macinate si arome (rom, vanilie etc).

Mod de preparare

Margarina se freaca bine si se incorporeaza treptat galbenusurile. Se adauga apoi faina. Acest aluat se tinela rece cateva ore.

Se intinde aluatul se taie patrate mici si se umplu cu compozitia de nuci: zaharul se bate cu albusurile,se adauga nucile macinate si arome.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise