Cornulete cu nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina Rama
  • 70 g zahar pudra
  • 275 g faina
  • 120 g nuca macinata

Mod de preparare

Se freaca f bine margarina Rama cu zaharul si treptat se adauga faina si nuca.Aluatul obtinut se tine putin la frigider sa se odihneasca si in acelasi timp sa se intareasca.

Se intind foi potrivit de groase si se taie patratele carora li se dau forma de cornulete .Se coc in tava unsa cu putina margarina,iar cuptorul trebuie preincalzit inainte cu 10-15 minute.

Dupa coacere se pudreaza cu zahar pudra.

Va spun sincer ca sunt un deliciu si cu cat stau mai mult cu atat sunt mai fragede.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise