Cornulete cu nuca de cocos, nutela si nuca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar de ulei;o jumatate de pahar de bors;30 de grame drosdie;750 de grame faina; rahat; gem sau nutela; un pahar zahar pudra;nuca de cocos; nuca amestecata cu nutela.

Mod de preparare

Se face o coca din ulei, bors, drojdie si faina, se framinta foarte bine. Din compozitie se intinde o foaie cu sucitorul. Se taie patratele cu cutitul. Se umple fiecare patratel cu nuca si nutella sau gem sau rahat. Se ruleaza din colturi si se formeaza cornulete. Se aseaza in tava pe o hirtie de copt. Se tine la cuptor la foc potrivit pina capata o culoare galbuie. Se pudreaza cu zahar pudra sau nuca de cocos

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise