CORNULETE CU NUCA - DE POST

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g margarina
  • 4 linguri cu varf zahar
  • 1 cana cu varf de nuca macinata
  • 2 cani cu faina
  • esenta vanilie

Mod de preparare

Se omogenizeaza margarina (untul) cu zaharul, nuca si faina (daca ni se pare prea moale aluatul se mai pune putina faina).

Se fac cornulete cu mana.

Se coc in tava unsa putin timp de 10 – 15 minute, nu trebuie sa se rumeneasca tare. Se dau prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilat cand sunt calde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise