Cornulete economice

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cana ulei sau grasime animala
  • o cana bors de putina
  • drojdie cat o nuca
  • un praf de sare
  • faina de grau cat cuprinde
  • rahat

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat. Se intinde aluatul si se taie in patratele dupa dorinta.

Se ruleaza pe diagonala cu rahat sau visine, diverse bucati de fructe confiate, nuci, visine din visinata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise