cornulete foarte fragede

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de margarina Unireal
  • 6 linguri cu nuca macinata foarte fin
  • 100 g de zahar farin
  • coaja de la o lamaie
  • faina cat cuprinde sa iasa o compozitie care sa se poata modela.

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu zaharul foarte bine, pana ce sev obtine o spuma. Se adauga nuca macinata fin, coaja de lamaie si faina. Se obtine un aluat din care se fac ,, bete,, lungi si subtiri ca un creion,apoi se taie de lungimea dorita si se rasucesc, dandu-li-se forma de cornulete. Se coc in cuptorul incins.Pot fi consumate si in zilele de post.Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise