Cornulete foatrte ieftine ,cu rahat

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 pahar ulei
  • 2 pahare bors
  • 300 g rahat
  • 200 g zahar pudra vanilat

Mod de preparare

drojdia +borsul+uleiul+faina(pastrati 2 minute pt intins aluatul pe planseta)se framinta

Se lasa 30 min la crescut,dupa care se presara faina pe planseta si se intinde aluatul

Aluatul se taie in triunghiuri,pe care se aseaja bucatele de rahat,se ruleaza.Se lasa sa creasca 15 minute,se coc la foc iute 30-40 minute,se scot de la cuptor cind sunt aurii, se lasa 5-10 minute dupa care se pudreaza cu zahar vanilat

Daca nu aveti bors se poate inlocui borsul cu o lamaie (Coaja si sucul)restul lichidului se poate complecta cu apa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise