Cornulete fragede

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr.untura
  • 2 linguri de otet
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 1 ceasca lapte
  • sare
  • faina.

Mod de preparare

Se amesteca untura cu praful de copt stins cu otet,oul,laptele,putina sare si faina cat cuprinde aluatul ca sa fie potrivit de tare. Se intinde foaie, se taie bucatele patrate pe care se pune rahat sau gem mai tare, se ruleaza sub forma de cornulete, se dau la cuptor la foc moderat.Se pudreaza cu zahar pudra.Nu incercati cu unt sau margarina, untura le da fragezimea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise