Cornulete fragede cu nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 ga faina
  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar
  • coaja de lamaie
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 150 gr nuca macinata
  • sare.

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul,se adauga nuca,coaja de lamaie,faina si bicarbonatul stins cu 1 lingura de otet si se amesteca bine.Se intinde o foaie potrivit de groasa,se taie patrate de 5-6 cm,li se da forma de cornulete.Se coc la foc potrivit in tava unsa .Cand sunt coapte se dau prin zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise