Cornulete cu migdale si portocale

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 ml ulei
  • 250 ml suc de portocale
  • 2-3 zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja portocala
  • 1 pliculet praf de copt
  • faina de migdale cat cuprinde

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se acopera cu un servet si se lasa sa se odihneasca timp de 2 ore la temperatura camerei.Dupa cele 2 ore aluatul se proportioneaza si se intind foi subtiri pe care le taiati ce forma doriti

Preincalzim cuptorul la 180 de grade

Punem hartie de copt in tava si punem cornulete dar la distanta ca ele mai cresc.

Se lasa la cuptor pana se rumenesc nu foarte tare

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise