Cornulete picante

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 1 cana cu apa calduta
  • 1/2 pachetel de drojdie de bere (12,5g)
  • 1 lingura de ulei de masline
  • un varv de sare
  • 300 g carnaciori picanti prajiti
  • 2 linguri mustar picant
  • 2 linguri de ierburi si condimente(eu am pus salvie,busuioc,cimbru,menta,piper boia,nucsoara)

Mod de preparare

Aluatul;faina + drojdia dizolvata in apa +uleiul se amesteca se adauga sarea si uleiul.Se framinta se bate de masa pina devine elastic,se lasa la dospit 30 min.

Se pudeeaza cu faina si se intinde aluatul,se unge cu mustarul,se presara condimentele.

Cu ruleta sau cu un cutit se taie aluatul in triunghiuri.

Pe fiecare triunghi se pune cite un cirnacior si se ruleaza.Se coc pina se auresc.Se pot servi reci sau calde cu o berica buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise