CORNURI PUFOASE "A LA SIMONA"

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 L lapte batut
  • 1 pachet margarina unirea
  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • 1 virf de cutit sare
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 50g drojdie
  • faina cit cuprinde ( putin peste 1 kg.)
  • UMPLUTURA
  • gem sau brinza

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele formindu-se un aluat.Se lasa la dospit.

Dupa ce s-a dospit coca se ia si se imparte in 7 parti egale. Se intind foaie rotunda.se taie in 8 buc.Se umplu si se ruleaza.

Se dau cu ou pe deasupra. Se mai lasa putin la crescut. Intre timp se incinge cuptorul. Se dau la cuptor la foc mic cca 15\'. ( se aseaza in tava cu spatiu intre ele prntru ca mai cresc si sa nu se lipeasca)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise