Cosulete cu martipan

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 lingurite scortisoara Kotanyi;
  • -250 g faina;
  • -200 g unt/ margarina Rama ;
  • -100 g zahar;
  • - 1 punguta cartofi de martipan Zentis

Mod de preparare

Se face un aluat fraged din unt, faina, zahar si 2 lingurite de scortisoara.Se tine la rece o jumatate de ora.

Se incalzeste cuptorul.

Se foloseste tava de briose.Se aseaza aluatul in fiecare forma de briosa lipind cu mainile aluatul pe peretii tavii si apoi facem mici impletituri ce se pun ultima data la gura cosuletului.Manerele impletite si ele tot din acest aluat se fixeaza cu o scobitoare daca nu stau bine.Se coc cosuletele si se servesc reci umplute cu cartofi din martipan.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise