COSULETE CU PASTA DE BROCCOLI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci mijlocii proaspete
  • 50g unt
  • 50g smantana
  • 50g branza de burduf
  • 300g broccoli
  • 1 ardei gras
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala si apoi se lasa la scurs; broccoli se desface in buchetele, se spala in jet de apa rece si se pune la fiert pentru 10 minute in apa clocotita si sarata. Ciupercile se pun la fript fara codite, la foc mic, pe tabla sau gratar. Broccoli fiert se scurge de apa si dupa ce s-a mai racit se se paseaza cu blenderul; pasta obtinuta se amesteca cu untul, smantana si branza adaugandu-se sare daca este nevoie. Ardeiul se curata de cotor si nervurile interioare, se spala si se taie fasii. Fiecare palarie de ciuperca se umple cu pasta de broccoli si branza si se decoreaza cu fasiile de ardei formand cosulete. Se servesc cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise