cosulete cu pasta de broccoli

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 12 ciuperci;50 gr unt;50 smintina;50 brinza de burduf ;300 broccoli sare

Mod de preparare

pui ciupercile la fript pe tabla sau plita ,desfaci broccoli daca e proaspat in bucatele mici si-l pui la fiert in apa cu sare.pasesi broccoli dupa ce s-a fiert si racorit putin si iei ciupercile dupa tava cand sunt gata.amesteci pasta de brocoli cu unt scos din vreme din frigidersa fie cat mai moalesmintina si branza.daca mai e nevoie mai pui sare.umpli fiecare ciuperca cu pasta de broccolisi brinza si o decorezi cu ardei si servesti cu smintina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise