Cosulete de cartofi cu brinza si somon

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 30 buc.
  • -4 cartofi potriviti de mari
  • -3 oua
  • -3 linguri de faina
  • -sare si piper
  • -pasta de branza
  • -somon afumat
  • -marar

Mod de preparare

Cartofii spalati si curatati de coaja ii dam prin razatoare (eu i-am taiat felii subtiri si apoi julien),ii punem intr-un bol ,spargem ouale ,adaugam faina ,sarea ,piperul si amestecam bine.

Cu acest amestec vom umple formele de briose, dand forma de cuib.

trebuie sa folosim forme nu prea adanci.

Le punem la cuptorul incins de dinainte,la foc mediu, cam 7-10 min. Nu lasam prea mult, cartofii de pe margini se ard prea tare.

Cand sunt gata,le scoatem din forma si lasam sa se raceasca.

Cat se racesc cosuletele, daca nu avem crema de branza cumparata, o vom pregati in casa.

Eu am pregatit din telemea de vaci, data prin razatoare, am pus si unt, am amestecat bine si la urma am adaugat o legatura de marar, tocat marunt.

Cu pasta asta ,cu posul am umplut cosuletele si am pus un "mot" de somon afumat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise