Cosulete de parizer

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • Parizer, unt sau ulei, oua, ciuperci, etc.
  • Castraveti sau gogosari acri, salata verde

Mod de preparare

Se taie parizerul necuratat de coaja in felii de circa 5 mm grosime care se prajesc in ulei sau unt incins.

In timpul prajirii marginile se string formind un cosulet.

Acest cosulet se umple fie cu ciuperci calite, fie cu oua (ochiuri, omleta, jumari).

Se garniseste cu feliute de castraveti acri sau de gogosari.

Se servesc calde, pe un platou rotund, asezate pe frunze de salata verde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise