COSULETE DIN OUA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua (cate doriti)
  • pate de ficat
  • 1 lg ulei
  • ardei rosu
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Dupa ce s-au fiert ouale,se decojeaza,se taie in doua pe lung si se scoate galbenusul. Separat se face o compozitie din galbenusuri frecate cu ulei,pate,sare si piper.Cu ajutorul unei lingurite se umple ouale cu compozitia obtinuta;din ardei se taie fasii subtirele,toarte pt cosulete si la final se decoreaza cosuletul cu frunze de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise