cotlet de porc cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cotlet de porc, ulei, unt, faina, morcovi, mazare, fasole, orez, cartofi,
  • lapte, vin alb, sare, patrunjel verde ,supa de oase

Mod de preparare

Morcovi se inabusa in 50 g de unt si 50 ml de apa. Bucatile de cotlet se asaza intr-un vas uns cu 50 ml de ulei , se adauga putina apa si se baga la cuptor pentru a fierbe. In 50 ml de ulei se adauga faina dizolvata in 50 ml de supa de oase si se fierbe 45 min. Se adauga mazarea, zaharul , rosiile si se fierbe totul cca 20 min. La sfarsit se adauga marar verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise