Cotlet de porc fara os impanat cu carnaciori

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet fara os bucata intreaga
  • 3 buc. carnati cabanos sau oltenesti
  • 250 ml vin alb sau dupa gust
  • sare,piper,condimente dupa gust (cimbru,ienibahar)
  • ulei
  • mustar
  • Si... m-am gandit sa adaug niste ciupercute in tava ca tot mi-a mai ramas de la pizza un borcan...

Mod de preparare

Carnea se spala,se zvanta si se fac 3,4 gauri in care se introduc carnatii cabanos sau oltenesti - de la un capat la altul.

Dupa ce se impaneaza,se unge bine pe toate partile cu un amestec preparat din ulei si mustar,apoi se trece prin amestecul de condimente. si se aseaza in tava in care am pus cateva linguri de ulei .

Cand se rumeneste se toarna un pahar cu vin alb ,se adauga ciupercile si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste frumos . Daca este nevoie se mai adauga cateva linguri de apa calda in sos.

Se taie felii cand se raceste si se poate servi cu

ciupercute, piure de cartofi sau broccoli, gogosi de cartofi, legume fierte sau gratinate etc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise